Garantie


Mandami bikini's en monokini's worden met de grootste zorg ontwikkeld en geproduceerd. Op elk product is de wettelijke garantie van toepassing, dat wil zeggen dat het product voldoet aan de verwachtingen die je ervan mag hebben. Wij vragen je dan ook je bikini inclusief kralen goed te controleren binnen je zichttermijn en klachten bij voorkeur binnen 14 dagen aan ons door te geven. Als de versieringen loslaten op een later moment, is dat te wijten aan het gebruik. De rijkversierde bikini's en monokini's zijn dan ook niet geschikt om watersporten mee te beoefenen of gebruik mee te maken van glijbanen.

Voor schade aan de bikini's en monokini's door wassen, drogen en onzorgvuldig gebruik kunnen wij niet garant staan. Deze schade is te herkennen aan pluizen, verlies aan rekbaarheid, vlekken of doorzichtig worden van de stof en verkleuring. Kijk hier hoe je je bikini of monokini het beste kunt wassen en behandelen.

Garantie bepaling is in de volgende gevallen niet van toepassing:
- Slijtage na veelvuldig gebruik
- Schade door onjuist gebruik of onjuiste behandeling
- Schade aangericht door wasmachine, droger en/of bleekmiddelen

Wij hopen dat je lang zult genieten van jouw Mandami. Indien er ondanks zorgvuldig gebruik en een goede verzorging toch schade ontstaat aan je bikini of monokini, dan kun je dit bij ons melden via ons contactformulier of per e-mail. Als we vermoeden dat de schade te wijten is aan fabricage fouten, zullen wij je bikini of monokini vervangen of een vergoeding bieden.

© 2017 - 2024 Mandami | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel